A MI GYERMEKNAPUNK, 2016.

June 4th, 2016

Egyesületünk   május 28-i  gyermeknapi   rendezvénye  -  amelyet a miskolci Éltes Mátyás Általános Iskolában tarthattunk meg, és  köszönjük  -  sokáig emlékezetes marad számunkra. A közös együttlét és ünneplés örömét fokozta Dr.Molnár Imre főorvos és Dr.Pauker Zsolt főorvos  „meglepetés ajándéka”:  a 100 darab finom csoki torta szelet és a két láda illatos, zamatos földieper. Köszönetünket és hálánkat fejezzük ki mindezekért, továbbá az ÉFOÉSZ anyagi támogatásáért is. Tagjaink jókedvéhez és szűnni nem akaró táncához a remek zenét, Tóth Tamás, az Éltes Mátyás  Általános Iskola munkatársa szolgáltatta. Köszönjük.

A Gyermeknap az ENSZ 1954. évi javaslatára vált nemzetközivé, és célja az volt, „hogy megemlékezzenek a világ gyermekeinek testvériségéről és  az egymás közti megértésről, valamint a gyermekek jólét fontosságáról.”

És mit éreztünk értelmi akadályozottsággal élő tagjainkkal együtt  a „mi Gyermeknapunkon”? Öröm, vidámság, béke és hála  volt  mindnyájunk szívében. Ugye, irigyelnek bennünket?

 

    Rólunk

    A Borsod-Aabaúj-Zemplén Megyében élõ értelmi fogyatékos emberek érdekvédelme.

    Hasznos oldalak
    Admin